Lange broeken Unisex
GESLACHT
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

TYPE KLEDING
Meer zien
COLLECTIES
icoon
KLEUREN
GECOMBINEERDE KLEUREN
Sizes
SAMENSTELLING
DRUKTECHNIEKEN BESCHIKBAAR

Een praktisch kledingstuk met veel geschiedenis
De meest comfortabele en functionele look geeft de lange broek het maximale onderscheidende vermogen. In Roly vervaardigen wij ze van vele soorten en verschillende stijlen. Maar functionaliteit is het uitgangspunt van een lange unisex-broek.
De broek valt op doordat hij drie openingen heeft, twee die zich aan het been aanpassen en één aan de taille, waardoor de helft van het lichaam wordt bedekt. Alles begon in de oudheid, ongeveer 10.000 jaar geleden. In die tijd bedekten onze voorouders het bekkengebied om het te beschermen tegen de kou. Toen kwamen de Kelten en daarna de Duitsers.
Nu is het de typische outfit van de man en ook van veel vrouwen. Daarom vinden we vandaag een grote verscheidenheid aan unisex-modellen. Dit kledingstuk is aan grote controverse onderhevig geweest, want tot de jaren 60 waarin vrouwen broeken begonnen te dragen, worstelden in de jaren 40 en 50 grote groepen feministen om deze outfit te dragen zonder zijn doel te bereiken. Nou, we hebben het over een tijd waarin vrouwen alleen jurken en rokken konden dragen, natuurlijk, tot aan hun enkels.
Veelzijdige kleding
Het dragen van een ander type broek, afhankelijk van het beroep, is een behoefte die voordeel en werkfunctionaliteit biedt. Dat is de reden waarom er broeken zijn die essentiële elementen zijn geworden voor bepaalde transacties.
Multi-pocket-broek is ontworpen met meerdere zijvakken voor het laden van gereedschap. De naden zijn versterkt om het gewicht te dragen en sommige bieden een hoge zichtbaarheid voor werk met slecht zicht of in specifieke gevallen waarin het noodzakelijk kan zijn zichtbaar te zijn. Bovendien zijn ze gemaakt met stoffen die bewegingsvrijheid mogelijk maken.
De schilderbroek is niet heel anders dan de multipockets, behalve de grote verscheidenheid aan compartimenten. We vinden resistente stoffen, comfortabele en verstelbare taille.
Bij Roly onderscheiden we ons als fabrikanten die zich inzetten voor kwaliteit, veiligheid en functionaliteit. Sommige fabrikanten hebben zich aangepast aan nieuwe technologieën, in staat om de meest veelzijdige kledingstukken te ontwerpen voor alle soorten tijd en situatie.

Lange broeken Unisex