Dameslegging Unisex
GESLACHT
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

TYPE KLEDING
Meer zien
COLLECTIES
icoon
KLEUREN
GECOMBINEERDE KLEUREN
Sizes
SAMENSTELLING
DRUKTECHNIEKEN BESCHIKBAAR

Dameslegging Unisex

" Het maakt niet uit of je man of vrouw bent

Atletiek, Triathlon, Marathon, Wandelen, Mountainbike ... Een wereld vol proeven voor alle leeftijden en geslachten.

Steeds meer trainingsplannen en fitness comunity worden gevolgd door allerlei mensen, ongeacht het geslacht. Trainings programma's, crossfit, yoga, een enorm scala aan activiteiten die goede broeken met elastische stoffen vereisen om de oefeningen zonder hindernissen te doen. Mannen en vrouwen gaan elke dag mee om stress te ontdoen, hun balans en kracht te verbeteren, terwijl ze flexibiliteit krijgen.

We zijn in de leeftijd van de therapeutische training en dit is nog maar net begonnen. In Roly willen we solidariteit laten zien met alles wat een gezond leven veronderstelt. Daarom produceren we unisex leggings, gemaakt met elastische stoffen die de vrijheid vereisen die u nodig heeft voor uw trainingen.


De training broek en atletiek

De nieuwe unisex-gepaste broekjes zweren in een wereld waarin training ons lichaam een ​​prioriteit krijgt.

Lange tijd geleden de broek met elastische stof werd alleen gebruikt in de sportschool. Dus of hetzij het gevolg is van de 'sport'-trend of de' normcore ', waar het lijkt dat je je hebt aangekleden met het eerste wat je hebt gezien in je kast, het elastische broek zit er bijna altijd tussen.
"