Schorten Unisex
GESLACHT
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

TYPE KLEDING
Meer zien
COLLECTIES
icoon
KLEUREN
GECOMBINEERDE KLEUREN
Sizes
SAMENSTELLING
DRUKTECHNIEKEN BESCHIKBAAR

De meest gebruikte aanvulling in horeca

Iedereen is al naar een restaurant geweest, we hebben zelfs naar de keuken gekeken wanneer het blootgesteld was met een grote glas of ramen, waardoor ze die plek vol kookplaten en potten met de gasten delen. Een magische plek voor veel mensen.

Vandaag zijn er veel bedrijven gevestigd in deze categorie. De competitie is magistrale. Culinaire kunst wordt gewaardeerd als nooit eerder. Kelner, kelnerin, helpers, koks ... een beroep dat elke dag belangrijker is.

De schort is een basis kledingstuk in de wereld van gastronomie. Een essentieel stuk dat wordt gebruikt door zowel koks als kelners. Het is niet alleen een handig gereedschap, ook is het helemaal praktisch, omdat het kledingstuk beschermt, de uniforme van vlekken die onmogelijk zijn te verwijderen.


De onderscheidende afdruk

Unisex schorten zijn het kenmerk van de bedrijfsbeeld presentatie, omdat er geen betere accessoire is om je afbeelding te presenteren. Een schort die goed aan het lichaam past, met de precieze meting, onbelemmerd schoon, elke dag, en de firma logo gegraveerd.

In Roly vervaardigen we een grote verscheidenheid aan verschillende modellen, zodat u vindt die u het beste bij u past.

Schorten Unisex