Sokken Unisex
GESLACHT
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

TYPE KLEDING
Meer zien
COLLECTIES
icoon
KLEUREN
GECOMBINEERDE KLEUREN
Sizes
SAMENSTELLING
DRUKTECHNIEKEN BESCHIKBAAR

Training vereist veel inspanning

Voetbal is niet anders. Integendeel, het vereist constant werk en de prestaties ervan zijn onregelmatig. De spelers spelen tijdens een groot deel van het match met een lage intensiteit, maar hun energieverbruik is enorm. Misschien is het de reden om niet voortdurend veel moeite te doen. Het is echter een intensieve training, dus het gebruik van goed materiaal is praktisch verplicht.

Het bewust worden van het type oefening dat we doen is belangrijk, evenals het kiezen van het juiste type kleding dat we gebruiken voor uw praktijk. Ondanks nemen veel fans er geen rekening mee, en worden ze blootgesteld aan meervoudige verwondingen.

Voor zowel high intensity training als amateur testen moeten we veeleisend en investeren in gezondheid, comfort en intensiteit, met de beste sportartikelen.


Technische sokken zijn onze tweede motor

Mannen en vrouwen atleten eisen kwaliteit in hun training, in hun eten en in hun kleding. Omdat ze dat weten, kunnen ze hun doel bereiken.

Onze unisex training sokken zijn uitgegroeid tot een van de belangrijkste trainingskleding, omdat een kwaliteits sok voorkomt dat er krassen en blaren op de voeten komen. Een goede aanpassing kan terugslag en verwondingen vermijden die training, concurrentie en langdurige toewijding kunnen vernietigen.

Investeren in goede training sokken helpt atletische prestaties te verbeteren en zorgen voor ons comfort terwijl we het doen.

In Roly weten we dat het niet alleen van u afhangt, het hangt ook af van de sprong die u geeft aan uw doelen.