Tassen Unisex
GESLACHT
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

TYPE KLEDING
Meer zien
COLLECTIES
icoon
KLEUREN
GECOMBINEERDE KLEUREN
Sizes
SAMENSTELLING
DRUKTECHNIEKEN BESCHIKBAAR

Bestendig en licht

Ze hebben de vorm van een zak die met twee banden aan de achterkant wordt bevestigd en ze dienen voor het vervoeren van persoonlijke artikelen. We zijn verrast door de capaciteit die ze hebben. Ontworpen om de meeste functionaliteit te krijgen, zijn ze een onontbeerlijke methode van klein transport geworden. Een comfortabel en uiterst bestendig hulpmiddel.

Wij verplaatsen voortdurend korte reizen. Van huis naar kantoor, naar de sportschool, naar taal-lessen of muzieklessen ... Het menselijk leven is in continu beweging en de rugzakken maken het leven makkelijker voor ons. Bij Roly vervaardigen wij hoge kwaliteit unisex rugzakken, die denken aan de gezondheid van uw rug, uw comfort en uw behoeften. Daarom ontwerpen we lichtmodellen die perfect passen bij uw lichaam, het gewicht van uw kleine bezittingen kunnen weerstaan ​​en verspreiden in de beste manier mogelijk.


Originele ontwerpen

.Het ontdekken van de capaciteit die ze hebben is een uitdaging.

Wij verrassen u graag met werkelijke ontwerpen en levendige kleuren die passen bij uw favoriete sneakers of een pet van dezelfde kleur. In de winter raden wij u aan om met uw nekwarmer te combineren.

Tassen Unisex