Rokken Vrouw
GESLACHT
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

TYPE KLEDING
Meer zien
COLLECTIES
icoon
KLEUREN
GECOMBINEERDE KLEUREN
Sizes
SAMENSTELLING
DRUKTECHNIEKEN BESCHIKBAAR

Rokken Vrouw

Geschikt voor alle smaken en stijlen

Dit buitengewone kledingstuk kwam op een dag om de modewereld te revolutioneren en de acceptatie ervan werd zo toegejuicht dat het nog steeds een trend in de vrouwen wereld creëren. De rok is één van de vrouwelijke kledingstukken die door de jaren steeds meer aanhangers heeft gekregen.

Het symboliseert de top van vrouwelijke aantrekkingskracht. De tendens ervan is gevarieerd naarmate de rol van vrouwen in de samenleving is geëvolueerd. Sinds Coco Chanel het in de jaren twintig aanraakte met haar toverstaf, hebben jonge en oudere mensen ervoor gekozen om vorm te geven aan hun figuur.

"De rokken zijn mooi, ze bewegen heel goed en zijn erg vrouwelijk. Ze zorgen ervoor dat vrouwen echt op vrouwen lijken " -Carolina Herrera, designer.


Een stijl voor elke gelegenheid en elke emotie

In Roly we naderen allerlei meisjes: naar de romantische, degenen die leunen naar kant stoffen en pure rokken, dezelfde meisjes die hoge hakken dragen met een mooie tule stof op een avond. Aan de bohemiens meisjes met hun lange casual en kleurrijke rokken. Aan minimalistische degenen met zijn buisontwerp. Voor meisjes die hun lichaam en gedachten trainen met sportstijlen.