Dameslegging Man
GESLACHT
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

TYPE KLEDING
Meer zien
COLLECTIES
icoon
KLEUREN
GECOMBINEERDE KLEUREN
Sizes
SAMENSTELLING
DRUKTECHNIEKEN BESCHIKBAAR

Verbeter je prestatie

Comfort voor kwaliteits training is het kenmerk van dit soort kleding die niet in vorm komt, ze hebben niet hetzelfde model dan een typische broek en ze zijn dikker dan leggins of een leotard. En hoewel de kenmerken ervan niet vaak voorkomen in een mannenkledij, zijn de leggins sterk in de man's mode ingevoerd. En het lijkt er niet op dat deze trend gaat veranderen, integendeel, meer en meer mannen oefenen dagelijks sporten, en ze hebben de sportleggings nodig om hoge prestaties te hebben in sport.


A perfect fit

High intensity workouts require basic requirements to facilitate exercise. In Roly we produce this sport garment to offer the highest breathability. In addition to being a thermal garment with a fit that adapts to your body allowing freedom in all movements


Herenmode

De legging dat alleen door fietsers werd gebruikt is achter gebleven. Nu zijn er veel sportmannen die met leggings sporten of trainen. Het is zelfs vaak verkoomend om voetballers of bergbeklimmers te zien met deze leggings onder hun sportbroek. Zijn comfort, zijn perfecte aanpassing aan het lichaam, en zijn thermische stof maken van deze een sterkledingstuk voor de uitoefening van sportieve mannelijke modaliteit.