Trainingspakken Man
GESLACHT
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

TYPE KLEDING
Meer zien
COLLECTIES
icoon
KLEUREN
GECOMBINEERDE KLEUREN
Sizes
SAMENSTELLING
DRUKTECHNIEKEN BESCHIKBAAR

De herenmode heet sportsluxe
U aankleden met een trainingspak was iets totaal onvoorstelbaars. Dit sportkledingen stond ver af van elk concept dat te maken heeft met styling. Maar de trends kunnen 180 graden draaien en dat zowel sweatshirts, T-shirts, jassen of trainingsbroeken de meest gewilde kledingstukken voor herenmode.

De trend sportsluxe stompt hard en is niet van plan dit kledingstuk lang in de rugzak te stoppen. Met deze draai lijkt de man verfijnd zijn met sportkleding en sneakers. Bovendien met verschillende versies. Alles zal afhangen van de dag en je humeur. Er zijn modellen voor alle stijlen, evenals sportschoenen om dit kledingstuk te vergezellen dat voor een tijd niet onopgemerkt zal blijven.

Een onmisbaar technisch kledingstuk

Maar we moeten niet vergeten dat de mode voorbijgaat en dat u terug zal wandelen van het werk naar de gym, en het zal in een sporttas of rugzak zijn om er vervolgens triomfantelijk uit te zien in high-performance centrums of gyms en atletiekbanen.

Op één of andere manier is dit kledingstuk essentieel om te trainen. In Roly onderscheiden we het variëteit dus, besluit te veranderen wanneer je naar de gym gaat of naar een afspraak met je favoriete trainingspak gaat, je kunt degene kiezen die je het leukst vindt.

Trainingspakken Man

Outlet collection