Vesten Man
GESLACHT
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

TYPE KLEDING
Meer zien
COLLECTIES
icoon
KLEUREN
GECOMBINEERDE KLEUREN
Sizes
SAMENSTELLING
DRUKTECHNIEKEN BESCHIKBAAR

Een veelzijdig kledij

Het klassieke vest gaat nooit uit de mode, zelfs in sommige ceremonies is het een verplichte eis, deze gestileerd het lichaam van de mannen en geven glamour. In de mannelijke trend is het ook opmerkelijk voor zijn functionaliteit. Deze outfit stelt u in staat om de kou te verzorgen en diverse activiteiten uit te voeren, die zeer nuttig zijn. Er zijn er met meer vulling voor de koudste dagen, ideaal om onze lichaamstemperatuur te behouden. In Roly ontwerpen we ze met hoogwaardige thermische stoffen, om de temperatuur te behouden en tegelijkertijd zijn ze licht en dun. Er zijn er ook met minder vulling, perfect voor niet zo kouden dagen. Tegenwoordig is het een verplicht stuk in ons voertuig geworden, fluorescerend met reflecterende banden om een ​​hoge zichtbaarheid te waarborgen, als u op de zijkant van een weg moet lopen of voordat u het voertuig verlaten, als het afgebroken is.

Zeker een veelzijdig kledingstuk; we gebruiken het in ceremonies, om te gaan wandelen, na sport te doen, voor verschillende beroepen, om te beschermen tegen de kou en om veilig te voelen.


De herkomst van deze kledij komt van lang geleden

Perzen waren degene die dit mouwloze kledingstuk in Europa hebben geïntroduceerd nadat de Engelse de Perzische hof bezocht en gefascineerd werden door zijn eigenaardige manier van kleden. Sindsdien heeft het veel veranderingen ondergaan. In de zeventiende eeuw was het vest opvallend en overheerste de glitterende kleuren, bovendien was het lang en met lange mouwen uitgewerkt in hetzelfde stof. Darnaa werd het korte-mouwen en strak aan het lichaam. Het werd een onmisbaar stuk voor het leger, die het gebruikte om hun lichaam te beschermen, onder hun militaire jassen. In de twintigste eeuw werd het populair onder de meest intellectuele, en het wordt een mode in de stijl 'cool geek' die hem shirtloos draagt. Het ging zo door tot onze dagen. Op dit moment maakt de man veel gebruik van de leren jas, voor verschillende gelegenheden, en bestaat voor elk van hen een model.

Vesten Man

Outlet collection