Badpakken Man
GESLACHT
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

TYPE KLEDING
Meer zien
COLLECTIES
icoon
KLEUREN
GECOMBINEERDE KLEUREN
Sizes
SAMENSTELLING
DRUKTECHNIEKEN BESCHIKBAAR

"Voor alle stijlen

Kort, lang, glijdend, strak, kleurrijk, gedrukt, serieus, met velcro of elastiek ... De zomer komt, en samen met de zomer, de zwembroeken, zoals elk seizoen, klaar om te zwemmen, hangmatten en zon, veel zon ..

Bij Roly worden we bereid met een grote collectie, fris en vernieuwd. Dus pak u bril en sletsen en kies het beste ontwerp om naar het strand te gaan.


Voor elke leeftijd

Het maakt niet uit de leeftijd, wat belangrijk is, is het de houding, en de mode is meer gekoppeld aan de aanleg om op de mode moet gaan, dan hoe oud je bent. Dus het ligt aan u om te beslissen als je hetzelfde badpak als altijd gebruikt, of om jezelf te vernieuwen en deze zomer fantastisch te zien.

Trends veranderen elk jaar en omdat ze een mode item zijn, kunnen deze u het stijl geven die je nodig hebt om naar het strand te gaan of een cocktail te maken met vrienden in een chill out


Voor alle lichamen

Als goede professionalen en fabrikanten dat wij zijn, onze zwembroeken passen aan allerlei lichamen. De perfecte fysiek bestaat niet. Daarom passen onze ontwerpen voor alle fysiognomies. U moet gewoon het model kiezen dat u wilt.

Slank, breed, hoog, laag, sculpturaal ... Een groot scala voor elke lichaamsbouw."