Bermudas Man
GESLACHT
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

TYPE KLEDING
Meer zien
COLLECTIES
icoon
KLEUREN
GECOMBINEERDE KLEUREN
Sizes
SAMENSTELLING
DRUKTECHNIEKEN BESCHIKBAAR

Een bermuda voor elke stijl
De recht gesneden shorts die de man jarenlang aankleedden, zijn al achter gebleven. Zoals ook achter blijft de man die niet de mode volgt. Tegenwoordig is mode één van de grootste zorgen van de mens. Een man die een schoonheidssalon bezoekt, die uren lang in de gym traint en die zich in de spiegel kijkt voordat hij op stap gaat.
Een stijl voor elke man
Toen de heren shorts arriveerde, werden ze nauwelijks gebruikt voor zeer specifieke gevallen. Dit kledingstuk was exclusief voorbehouden voor tennis of badminton lessen. Wanneer de sportles voorbij was, werd ze opnieuw aan één kant van de kast gezet tot de volgende les.
Toen kwam de broek met prints en vestigde zich voor een lange tijd. Maar achter hem kwam een ​​invasie van verschillende modellen voor de herenmode, waardoor hij degradeerde tot nieuwe modes.
De man van deze tijden moet elke dag veel beslissingen doen voordat hij de juiste shorts voor zijn afspraak kiest: kleur, stof en snit. Zodra de beslissing is genomen en met het kledingstuk in de hand, is het noodzakelijk om te weten of het de perfecte keuze was toen hij de hoofdrolspeler aan zijn kledingkastpartner gaf: de schoenen.
Bij Roly maken we korte broeken voor elke stijl van de man.