Dameslegging
GESLACHT
TYPE KLEDING
Meer zien
COLLECTIES
icoon
KLEUREN
GECOMBINEERDE KLEUREN
Sizes
SAMENSTELLING
DRUKTECHNIEKEN BESCHIKBAAR

Sportweefsels voelen altijd goed

Daarom zijn ze een basis en essentieel element geworden in onze kast. Het is een stof die speciaal is gemaakt om het tijdens alle seizoenen van het jaar te genieten. Voor Koude en warme dagen. Het wordt dus toegevoegd in onze eindeloze lijst van basis "kledingstukken en accessoires" voor elke dag. Een lijst waarin alle, zonder onderscheid, net zo nodig zijn.

Steeds meer accessoires en kleding die nooit op het kapstok of in de kast ontbreken. Hoe meer praktischer we worden, meer verandert onze kledij. Daarom zoeken we, elke keer, meer comfort, en geven we het comfort prioriteit op bijna elk moment van de dag, wanneer de situatie geen kledij meer formeel vereist.


Je favoriete kledingstuk

Met dit soort sportweefsel kunt u uw favoriete fysieke activiteit beoefenen, rond de stad wandelen, aankopen doen, naar school gaan, koffie drinken met vrienden, voetbalmatch kijken, comfortabel reizen en met uw huisdier wandelen. Het wordt het meest gebruikte basis kledingstuk met jeans en sportschoenen, zonder te vergeten, de sandalen en het basiswitte overhemd.

In Roly vervaardigen we dit soort sportbroek zodat het uw favoriete kledingstuk wordt.

Dameslegging