Rokken
GESLACHT
TYPE KLEDING
Meer zien
COLLECTIES
icoon
KLEUREN
GECOMBINEERDE KLEUREN
Sizes
SAMENSTELLING
DRUKTECHNIEKEN BESCHIKBAAR

Rokken

Maximaal Comfort

Het verzorgen van jezelf is niet langer een bevlieging. Voor jezelf zorgen is een verplichting, en het sport vinden waarin je kunt genieten terwijl je voor je lichaam en gedachten zorgt, is een voorrecht dat ons gezondheid en welzijn garandeert. De sportrokken bieden het maximale comfort om de beste resultaten te krijgen in onze dagelijkse trainingen. Het maakt niet uit wat voor soort activiteit je kiest. In Roly combineren we alles zodat u comfort, dynamiek en schoonheid vindt.


Kwaliteitsstoffen

Flexibele vezels zijn voorbereid om minder zweet te absorberen en zich perfect aan te passen aan het lichaam. Een kwaliteitsvezel stelt ons in staat om een ​​intense fysieke activiteit uit te voeren.

De meest recente voorstellen voor ideale rokken voor het beoefenen van uw favoriete sport op school, in de gym, op de atletiekbaan of op de tennisveld. Waar u ook voor kiest, het model is van belang. Het sportieve uiterlijk is en blijft trend. De technische stoffen worden gecombineerd met comfortabele en geavanceerde praktische schoenen en accessoires.


Een comfortabel en functioneel model

Het is niet hetzelfde om body combat te oefenen, hardlopen, tennis of fietsen. Elke sport heeft een kledingstuk nodig dat perfect past bij het soort oefening dat we gaan uitvoeren. Bovendien moeten we in gedachten houden dat esthetiek belangrijk is. Het sportrok kiezen geschikt voor onze fysieke prestaties is de beste keuze.