Schorten
GESLACHT
TYPE KLEDING
Meer zien
COLLECTIES
icoon
KLEUREN
GECOMBINEERDE KLEUREN
Sizes
SAMENSTELLING
DRUKTECHNIEKEN BESCHIKBAAR

"De tijden veranderen

Er is niets als een goede schort. Dat zeiden onze oma's, altijd onbeschadigd in de keuken. En die spectaculaire stoofpotjes ... Net in de keuken, daar zaten ze, hangen en wachtten dat ze binnen kwam om hun leven te geven. En het ongelooflijke is dat ze allerlei schatten in hun zakjes houden. Wat voor tijden!

We hebben zijn gebruik nooit begrepen, want we hebben niet gekookt in die tijden. Nu zien we de noodzaak en het belang van dit kledingstuk in alle keukens, vooral in de wereld van restauratie.

Tijden veranderen en de wereld van gastronomische restauratie presenteert voortdurend grote veranderingen, aan te passen aan de huidige bedrijfsregels. Een lijn waarin de schort van onze oma een essentieel kledingstuk is geworden, om de werkkledij te beschermen, elke scheuring veroorzaakt door de dagelijkse taken, behalve dat u vuil wordt.


Praktische zakken

Eindelijk begrijpen we het gebruik van die magische zakken. En de waarheid is dat ze het zijn, omdat ze uitsluitend zijn ontworpen om voorwerpen op te slaan die je altijd bij de hand hebt en zeer nuttig zijn bij het opmerken van de bestelling van de gasten of het openen van een fles wijn. Dit soort kledingstuk bedekt meestal de voorkant van ons lichaam, isoleert het zweet uit de oven die altijd bij zeer hoge temperaturen staat en maakt het mogelijk om de verschillende banen te differentiëren.

In Roly kennen wij alle richtlijnen van de wereld van restauratie. Een chef-kok moet een lange, witte schort dragen met een onaangetast wit, want hij moet altijd aanwezig zijn als de gasten willen bedanken. Een kok draagt ​​bibschorten en als je zwart wilt, geen probleem. U kunt ze kiezen in de gewenste toon, altijd rekening houdend met de vastgestelde interne regels."

Schorten