Set
GESLACHT
TYPE KLEDING
Meer zien
COLLECTIES
icoon
KLEUREN
GECOMBINEERDE KLEUREN
Sizes
SAMENSTELLING
DRUKTECHNIEKEN BESCHIKBAAR

Comfort
Comfort is de inzet om de overwinning in sport te behalen . Bij Roly weten we dat een sportset met de juiste eigenschappen om te concurreren, helpt om succes te behalen. Daarom hebben we alle benodigde middelen om het beste textiel te ontwikkelen. Omdat alleen met de beste kwaliteit u een oefening met hoge prestaties kunt uitvoeren die het beste past bij elke persoon en elke oefening.
Functionaliteit
Wij vervaardigen lichtgewicht broeken en T-shirts die aan uw lichaam aanpassen en een maximaal gevoel van welzijn bieden. Geselecteerde stoffen omdat wij rekening houdend met de functionaliteit. Elke sport vereist een kledingstuk dat zich aanpast aan het beweging dat we gaan doen In dit geval zijn de sportsets ontworpen om sporten zoals futsal te spelen.
Duurzaamheid
Futsal, wordt gekenmerkt door snelheid en nauwkeurigheid in het spel. Het wordt op een hard oppervlak geoefend, zodat je geen voetbalschoenen met noppen nodig hebt, maar het is essentieel om te oefenen met schoenen met zachte zolen. Vanwege het soort oefening is de transpiratie en duurzaamheid van de stof erg belangrijk, want als iets opvalt in dit soort wedstrijden, is het de continu beweging die zowel de spelers als de bal doen. Dit type spel vereist een grote fysieke capaciteit van de spelers en de maximale kwaliteit in de sportset.
Daarom zijn we in Roly experts in alle disciplines. Omdat een winnend voetbalteam een ​​team is dat tevreden is met zijn fabrikant .