Regenjacks
GESLACHT
TYPE KLEDING
Meer zien
COLLECTIES
icoon
KLEUREN
GECOMBINEERDE KLEUREN
Sizes
SAMENSTELLING
DRUKTECHNIEKEN BESCHIKBAAR

"Onze grote partners

Met de komst van de regen is Roly uitgedekt met waterdicht, en we verwelkomen u met vier druppels of typische zomerstorm. Geschikt voor alle soorten regenval, de regenjas die in onze kast komt, verzet tegen water en weer, met stijl en functionaliteit.


Een basis die niet mag missen

Net als hun route collega's wordt de 'waterdruppels' waterdicht een essentieel stuk dat we altijd aan de hand hebben. Gelukkig ontwikkelen stijlen en mode hun in grote inzetten voor ontwerpers, die hun nieuwe modellen op de landingsbanen lopen, die ze met lange jurken en opzichtig juwelen voor de nacht combineren of met een maxi trui en wandelschoenen tijdens de dag.


Functionele ontwerpen

Verschillende voorstellen voor elk moment. Met lichte kleuren zoals een heldere gele klassieke matroos, of meer discreet als grijs of zwart. Vrolijk en praktisch en natuurlijk, hooded. Ideaal om te gaan winkelen op een grijze ochtend, of ga je hond op een regenachtige middag in augustus of ga uit op een koude januari voor het avondeten. Niet te vergeten de regenjassen die uitsluitend zijn ontworpen voor zeilen. Met dragers of niet, altijd klaar met een kap, zijn alle waterdicht en winddicht. Als ze bovendien modieus zijn, wat kunnen we nog meer vragen?"

Regenjacks