Tassen
GESLACHT
TYPE KLEDING
Meer zien
COLLECTIES
icoon
KLEUREN
GECOMBINEERDE KLEUREN
Sizes
SAMENSTELLING
DRUKTECHNIEKEN BESCHIKBAAR

Verschillende modellen

Er is een oneindige verscheidenheid aan zakken in de markt, om voorwerpen, kleding, eten, zelfs huisdieren te vervoeren. Afhankelijk van grootte en objecten gebruiken we een bepaald model.

Ze zijn comfortabel, bieden veel ruimte voor opslag van kleding, eten en accessoires. Bovendien zijn ze best bestand.

Wij vinden zakken, reistassen, sporttassen, koffers, portemonnees en kaarthouders. Ook met het stof, zijn sommige van leer gemaakt en andere van doek. Het vinden van het model dat het beste bij onze behoeften past, is eenvoudig dankzij de grote verscheidenheid aan verschillende modellen die worden vervaardigd.


Sports

Elke keer als we gaan sporten, moeten we ze gebruiken om onze sportkleding, sneakers, een fles water of een isotonisch drankje en de handdoek te dragen. Het gewicht is belangrijk en we moeten resistent en ergonomisch zijn, bovendien hebben ze ook verschillende zakken, zodat binnenin alles heel goed georganiseerd kan worden.

Bij Roly vervaardigen wij de sporttassen voor maximale comfort, zonder de stijl te vergeten. Een brede reeks van hoge kwaliteit zoals uw harde trainingen. Verschillende maten en stijlen, waar u uw eigendommen en accessoires zonder zorgen kunt vervoeren.

Tassen