Badpakken
GESLACHT
TYPE KLEDING
Meer zien
COLLECTIES
icoon
KLEUREN
GECOMBINEERDE KLEUREN
Sizes
SAMENSTELLING
DRUKTECHNIEKEN BESCHIKBAAR

"De nieuwste in badmode

Het mannen zwembroek dwaalt in alle catwalks van de grote firmas met zonnebrillen en sletsen. Achter is tijd van dit kledingstuk gebleven toen het op de achtergrond werd verplaatst en in de achterkant van de kast opgeslagen was tot de volgende zomer. De werkelijke man zorgt voor zijn lichaam en zijn beeld. Hij geeft om koele kleding en de mode ziet er het hele jaar door en onder alle omstandigheden uit. De boetieks kleed hun mannequins in hun beste kleren, ondergoed, badpak of casual, om het moderne mannen aan te trekken.


Functionele modellen

We kunnen de effectiviteit van elk ontwerp niet negeren, aangezien de trend inzet voor lichte en functionele modellen geeft. We moeten ook rekening houden dat niet iedereen met hetzelfde soort kleding past. Dus als het gaat om het kiezen van een van hen, moeten we observeren welke geschikt is voor ons lichaam en onze bewegingen.

Sommige modellen zijn dun en kort, wat we meestal de klassieke stijl noemen. Andere nog korter, ze zijn perfect om te zwemmen in het zwembad of in de zee. Als we een mooi lichaam hebben en we durven te het laten zien, kunnen we met de bokser type durven. Er zijn anderen die essentieel zijn als we gaan eten in een restaurant aan het strand, een klassieke en elegante lijn.

Bij Roly produceren wij ontwerpen voor elke gelegenheid."