Poloshirts OUTLET -  ALL COLLECTIONS
GESLACHT
TYPE KLEDING
Meer zien
COLLECTIES
Meer zien
icoon
KLEUREN
GECOMBINEERDE KLEUREN
Sizes
SAMENSTELLING
DRUKTECHNIEKEN BESCHIKBAAR

De klassieker die nooit mislukt
Dit kledingstuk dat in die smalle lijn reist, die van het formele stijl tot het informele gaat, de perfecte balans vindt, raakt altijd de plek om er onberispelijk uit te zien. In Roly houden we van alle ontwerpen en kleuren van polos. Het zal zijn omdat we ze zo leuk vinden, dat we veel zorg besteden aan het ontwerp en de kwaliteit van het materiaal waarmee we ze produceren.
De naam komt van een teamsport van ruiters gemonteerd op paarden met de missie om de bal naar het doel van de rivaal te brengen. Degene die de meeste doelen scoort, zoals in het voetbal, wint. Deze sport vereist extreem comfort, vandaar het ontwerp van de polo als onderdeel van het officiële uniform. Het paard met de ene hand beheersen en de ander met een bal is geen gemakkelijke taak, dus de kleding die de ruiter draagt, moet hem vrijheid geven in al zijn bewegingen.
Een lange samenwerking met teamspellen
Maar niet alles blijft in deze discipline. Sinds René Lacoste, het polo in zijn beroemdste kledingstuk had omvormen, is het een essentieel kledij in tennis, rugby en golf geworden, en maakt deel mee van alle modecatwalks.
En in Roly zijn we het eens met deze zin van Lacoste: "Ik heb mijn hele leven uitvindingen gedaan".

Outlet poloshirts

Outlet collection