Bermudas OUTLET -  ALL COLLECTIONS
GESLACHT
TYPE KLEDING
Meer zien
COLLECTIES
Meer zien
icoon
KLEUREN
GECOMBINEERDE KLEUREN
Sizes
SAMENSTELLING
DRUKTECHNIEKEN BESCHIKBAAR

Outlet

Licht en comfortabel /strong>

Temperaturen stijgen en ons lichaam roept om een ​​verandering van kleding. De shorts combineren perfect met alle levensstijlen, die ons lichtheid en comfort bieden als de temperaturen beginnen te stijgen. De lente komt, de dagen zijn langer en ook warmer. We beginnen de winter kleren te bewaren, en opnieuw, dunne kleding komt eraan in de winkels om ons de lente-zomer trend te geven die net is begonnen.


Het kwam en had trends gecreëerd,

Bermudas kwamen en sinds toen zijn ze gebleven. Hun aanwezigheid wordt herhaald in alle seizoenen, variërende in smalheid, in plooien en met min of meer zakken. Met een grote verscheidenheid vinden we ze met sterke of lichte kleuren. Sommige hebben verstelbare koorden en anderen hebben knopen of ritsen, er zijn bermudas voor elke goesting. Zonder twijfel een onvervangbaar kledingstuk voor de warmste dagen. Eenvoudig te combineren, kunt u zich aankleden om naar het werk of in uw vrije tijd te gaan. Dit soort broek is een kledingstuk in de mode.


Het beste om sport te oefenen

In Roly vervaardigen wij de shorts met hoge weerstandsstoffen om uw sport training te vergemakkelijken. Lichte ontwerpen die passen aan al uw bewegingen, absorberen zweet en zorgen voor uitstekende resultaten. De ideale modellen om te trainen als de hitte aankomt. Durf met een korte leggings, zet een paar sportshoenen aan gespecialiseerd in de sport die u gaat oefenen en start het oefening!