Voor kinderen Handdoeken
GESLACHT
TYPE KLEDING
Meer zien
COLLECTIES
icoon
KLEUREN
GECOMBINEERDE KLEUREN
Sizes
SAMENSTELLING
DRUKTECHNIEKEN BESCHIKBAAR

Handdoeken

Een onmisbaar stof

Als we de uren tellen die we in onze leven doorbrengen met een handdoek in de hand of een badjas in ons lichaam, zouden we het niet geloven. Aangezien we bewust zijn van het belang van hygiëne voor onze gezondheid, is het een essentieel instrument om ons lichaam te drogen. We vinden het in alle badkamers van de huizen die we bezoeken, in de hotels, landhuizen, spa en we kunnen doorgaan met een oneindige lijst met plaatsen waar het meest voorkomend is. Daarom maken we in Roly onze promotiehanddoeken zorgvuldig.


Een gereedschap met verhaal

De geschiedenis dateert uit de oudheid. In het oude Rome was het al algemeen dit populaire gereedschap gebruiken om het lichaam van de romeinen te drogen. Met verloop van tijd werd het zo essentieel als gewenst, en werd onderdeel van de vrouwen uitzet. Dit is veranderd, want zelfs als het een nauwe traditie is, zoals veel, bestaat het niet meer. Natuurlijk, als we onafhankelijk worden, het eerste wat we kopen voor ons huis zijn lakens en handdoeken.


Glad en absorberend

Ze zijn van veel soorten en stoffen, vormen, kleuren en maten. Door zijn delicate gebruik en de absorptiecapaciteit is dit gereedschap de perfecte partner voor rituelen die te maken hebben met hygiëne en water. In Japan is er een, genaamd "oshibori", en bestaat uit een kleine, opgerolde handdoek die ze in restaurants voor het eten geven. In de winter serveren ze heel warm en in de zomer koud, erg koud, waardoor het schoonmaken van onze handen ook een genot van plezier veroorzaakt. Maar wij moeten niet zo ver gaan. In Spanje is het heel gebruikelijk om ze te gebruiken in massage therapieën, spa-centra en gezondheidscentrums, zoals nat en warm, verbeteren onze bloedcirculatie en ontspannen de spieren.