}

Trainingspakken Unisex
GESLACHT
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

TYPE KLEDINGMeer zien
COLLECTIES
icoon
KLEUREN
GECOMBINEERDE KLEUREN
Sizes
SAMENSTELLING
DRUKTECHNIEKEN BESCHIKBAAR

Trainingspakken Unisex

De verschillende functionaliteiten komen volgens uw behoefte
In Roly vervaardigen wij de trainingspakken voor alle smaken en behoeften.

Dit soort performance kleding wordt niet meer alleen aangetroffen in ruimtes die uitsluitend zijn gewijd aan de productie of verkoop van sportkleding. De grote oppervlakken toonen ze in hun meer opzichtige opbergkasten. En de reden is duidelijk: het trainingspak heeft de straat veroverd. De urban mannen en vrouwen zullen stijl en welzijn waarderen zonder de zorg voor hun lichaam te vergeten. Deze drie redenen hebben Athleisure gecreëerd. En ze zal een tijdje bij ons blijven.

Vertel me wat je doet en ik zal je vertellen wat je nodig hebt.

Zoals het sweatshirt, de mouwlose T-shirt, de broek met elastische taille, de jassen en de sneakers er voor altijd zal zijn. Daar is er geen twijfel van.

Comfortabel, gedurfd, strak, breed, met of zonder ritssluiting. Unisex of alleen voor meisje of jongen. Er zijn er voor elke gelegenheid: broek met manchetten op de enkels, met koorden om zich aan te passen aan de taille, ademend, met of zonder zakken, en een verscheidenheid aan kleuren.

De meest gedurfd kiezen ook het trainingspak om naar yoga en naar het werk te gaan. Ze gebruiken de joggingbroek, yogabroek, met een meer verfijnde combinatie.

En in Roly weten we dat alles combineerbaar is. Het hangt gewoon af aan jou. Kan een jas van een trainingspak en een legging perfect combineren? Zet u sneakers aan van de stijl Vans of Converse en nu ga naar buiten en eet de wereld op.