}

Trainingspakken Vrouw
GESLACHT
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

TYPE KLEDING


Meer zien
COLLECTIES
icoon
KLEUREN
GECOMBINEERDE KLEUREN
Sizes
SAMENSTELLING
DRUKTECHNIEKEN BESCHIKBAAR

Trainingspakken Vrouw

Comfort kleed zich aan in glamour
Aankleden met trainingspak en hakken weerspiegelt een manier van leven die verder gaat dan alle trends in de wereld. Dit jaar retourneren de sportsets met kleuren en letters genaaid in wit of zwart. Een mode die wegging en nu terugkomt. Een mode die opnieuw weg zal gaan, en wanneer we het minst verwachten opnieuw zal komen. Maar wat we duidelijk weten, is dat dit kledingstuk altijd een onmisbaar element is geweest in de kast van veel vrouwen.
Elke keer is comfort belangrijker voor vrouwen
En comfort geeft sportteams een geweldige verleiding die is versterkt in deze jaren. De vrouw weet wat ze wilt. Zowel de grote bedrijven als de fabrikanten weten het. Daarom zijn er op dit moment net zoveel sport sets als we ons kunnen voorstellen. Elk merk geeft zijn aanraking glamour op die het onderscheidt. De truc om het te laten werken is om te weten hoe je de sportkleding combineert met de casueel kleding.
Bij Roly volgen we de trends kortbij, en vooral, zonder de details te verwaarlozen, zoeken we kwaliteit. Het resultaat toont een breed scala aan trainingspakken, die zich aanpassen aan uw manier van leven, zowel in de gym als tijdens uw dagelijkse wandelingen. Op hakken of in sneakers. Met je favoriete T-shirt of sweatshirt met neutrale tinten naar zwarte strepen.
We passen ons aan alle stijlen, trends, modes, maten en kleuren aan. Omdat we in Roly op zoek zijn naar uw behoeften.