}

ONZE APP's STAAN TOT UW BESCHIKKING!!!

In dit gedeelte vindt u de apps die we beschikbaar hebben voor Android-telefoons en tablets via Google play, en voor iPhones en iPad via App store. Kijk of u geïnteresseerd bent in een van die.

Roly M-Commerce

Met deze applicatie kunt u onze volledige catalogus bekijken en producten kopen, ook heeft u toegang tot onze stock en kunt u het gebrijken voor zowel grote als kleine aankopen (de inkoopfunctie is alleen voor Roly klanten).

De applicatie presenteert de collecties van het merk: Casual zomer, winter, werkkleding, sport, school, accessoires..., En biedt de mogelijkheid om de producten te controleren volgens de criteria die voor uw projecten nodig zijn. U kunt bijvoorbeeld alle producten van een bepaalde kleur, soort kleding of samenstelling controleren.

Roly AR 2015

Beleef de Augmented Reality-ervaring met Roly!

Open deze applicatie en concentreer je op de voorpagina van onze catalogus en onze mascotte zal je door onze nieuwste collecties leiden en als je hem niet hebt, download het dan op www.roly.eu/2015

Roly AR 2014

Beleef de Augmented Reality ervaring met Roly!

Open deze applicatie en concentreer je op de voorpagina van onze catalogus. Onze mascotte zal je door onze nieuwste collecties leiden en als je hem niet hebt, download het dan op www.roly.eu