}

Set Unisex
GESLACHT
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

TYPE KLEDINGMeer zien
COLLECTIES
icoon
KLEUREN
GECOMBINEERDE KLEUREN
Sizes
SAMENSTELLING
DRUKTECHNIEKEN BESCHIKBAAR

Vrouwelijke disciplines
Bij Roly wedden we op de beste vrouwelijke sportlook.

Steeds meer meisjes beoefenen sportdisciplines die tot nu toe exclusief door mannen waren beoefend. Zoals er steeds meer sporten zijn waar beide geslachten samen oefenen. Experts zeggen dat vrouwen niet zoveel kracht hebben als mannen, en dat deze de techniek niet hebben die het vrouwen geslacht karakteriseren.
De pariteit van de geslacht is een feit dat in sommige disciplines merkbaar wordt. Het duidelijke voorbeeld hebben wij bij sporten als paardrijden, voetbal of zaalvoetbal, basketbal, tennis, zwemmen en natuurlijk atletiek.
Evolutie wordt trends

De tijden veranderen, en daarmee de opvatting van comfort . Bij het gebruik van textiel moeten we rekening houden met het comfort en de bewegingsvrijheid dat het biedt. Aanpassingsvermogen wordt de hoofdrolspeler in de nieuwste sportcollecties. Behalve voor sporten als schaken, waarin je alleen je hersenen traint, heeft de rest geavanceerde afwerkingen nodig om goede fysieke prestaties te garanderen.

We zien niet langer witte verbanden bij atleten. Nu maakt mode ze in kleuren, en niet alleen dat, de kinesiotaping, in aanvulling op zijn opvallende kleuren, valt op door de spieren en gewrichten van ons lichaam te ondersteunen. Een fysiotherapeut in elastische plakband. Een groot innovatie.

Van de verbanden tot de Kinesiotaping. Van genaaid tot gelijmd.

Tijden veranderen en unisex-sportswearsets evolueren. Tegenwoordig eisen vrouwen en mannen, naast een uitrusting gemaakt van resistent materiaal, een sportkleding aangepast op een evenredige en harmonieuze manier. Dat is de reden waarom wij unisex-sportuitrustingen vervaardigen die het atletisch en symmetrisch lichaam van een vrouw en een man, beide atleten, perfect aanpast en verbetert.
Roly hecht veel waarde aan je favoriete sport.